Kia Ceed Sportswagon

1.5 T-GDi DynamicLine 12 maanden Bovag garantie trekhaak carplay android
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • electronic climate control
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 69.218 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-594-KV
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)461 X 180 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Hij is nét niet meer nieuw, dus komt-ie nu pas goed op toeren. Met alle pluspunten van een nagelnieuwe bolide. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Kia horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Met regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook is deze Kia helemaal compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Deze Kia Ceed Sportswagon is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Ook helpen het hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Interesse voor deze Kia Ceed Sportswagon? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Prijs is inclusief afleverbeurt en BOVAG garantie

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
electronic climate control
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap