Kia Niro

1.6 GDi Hybrid ExecutiveLine 12 maanden Bovag garantie trekhaak
  • Achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control adaptief
  • Dodehoek detector
  • electronic climate control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 118.167 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZG-491-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurBlauw
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 181 X 155
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2019 en komt van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Als we het over extra cachet hebben, moeten we zeker het lederen interieur noemen. Rijcomfort wordt naar een hoger niveau getild in deze auto, met inbegrip van stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Topprestaties in muziek en geluid? Dat is bijgeleverd in de vorm van het high performance audiosysteem! Nooit meer een lege smartphone: de draadloze telefoonlader laadt onderweg bij - zonder snoertjes! De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Deze Kia is voorzien van full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Zoals u mag verwachten van deze Kia Niro is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. In deze Kia vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Lijkt deze Kia u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


Bedrijfsinformatie

Prijs is inclusief afleverbeurt en BOVAG garantie

Opties
Achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control adaptief
Dodehoek detector
electronic climate control
Lederen bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem full map
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Bovag
Nap