Mazda CX-3

2.0 SkyActiv-G 120 GT-M Line 12 maanden Bovag garantie
  • Airco (automatisch)
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • Lederen interieur
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 101.361 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ND-412-K
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurBruin metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)428 X 177 X 154
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het is een praktische avonturier, deze Mazda CX-3, een auto die in alle situaties zijn mannetje staat. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is deze Mazda een prettige auto om te rijden. Deze Mazda CX-3 komt in de luxe uitvoering, inclusief lederen interieur. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mazda CX-3 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem met DAB-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mazda zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Met verstelbaar stuur en boordcomputer is deze Mazda helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-3 samen. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Prijs is inclusief afleverbeurt en BOVAG garantie

Opties
Airco (automatisch)
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
Lederen interieur
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem full map
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap