Renault Clio

1.2 TCe Zen 12 maanden Bovag garantie trekhaak
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Airco
  • Cruise control
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 104.384 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SF-956-B
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 173 X 145
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Dit is een hele fijne, niet al te grote krachtpatser. En dat merkt u meteen aan z'n zeer vriendelijke brandstofverbruik. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen voor.

Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Alle belangrijke audiofuncties heeft u onder handbereik met de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Ook parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Renault Clio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Renault Clio Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?


Bedrijfsinformatie

Prijs is inclusief afleverbeurt en BOVAG garantie

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco
Cruise control
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag
Nap