Mazda 2

1.5 Skyactiv-G GT-Luxury 12 maanden Bovag garantie automaat
  • Airco (automatisch)
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • Dodehoek detector
  • Lederen interieur
  • LED koplampen
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 47.188 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TN-670-N
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 170 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De leren bekleding maakt het interieur helemaal af! Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mazda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Links afslaan terwijl een tegenligger rechtdoor gaat? Dan waarschuwt de kruisend verkeer detectie acuut. Een veilig gevoel. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze Mazda is met sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Mazda 2 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?


Bedrijfsinformatie

Prijs is inclusief afleverbeurt en BOVAG garantie

Opties
Airco (automatisch)
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
Dodehoek detector
Lederen interieur
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap