Mazda 3

2.0 SkyActiv-G 122 Comfort met Bose 12 maanden Bovag garantie leer carplay android
  • Alarmsysteem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control adaptief
  • Dodehoek detector
  • electronic climate control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 44.515 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-956-TD
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)446 X 180 X 144
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Alle technologie in de Mazda 3 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie, dealeronderhouden exemplaar uit 2019 heeft 44515 kilometer op de teller staan. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Zo′n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De high-end technologie van het high performance audiosysteem staat garant voor geluid van het hoogste niveau. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het stuur heeft diverse extra functies, zodat u altijd met twee handen rijdt. De audiobediening is daar een voorbeeld van. Veilig en makkelijk. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg… elke weg is te vinden met het full map navigatiesysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mazda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start!

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Deze Mazda 3 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Prijs is inclusief afleverbeurt en BOVAG garantie

Opties
Alarmsysteem
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control adaptief
Dodehoek detector
electronic climate control
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap