Mazda 3

2.0 SkyActiv-X 180 Luxury 12 maanden Bovag garantie leer carplay android
  • Alarmsysteem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control adaptief
  • Dodehoek detector
  • electronic climate control
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 61.603 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-344-ZK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)446 X 180 X 144
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze zeer gunstig geprijsde Mazda 3 is zonder overdrijven echt een fantastische occasion. Een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Als de ‘r′ in de maand zit, komt zo′n verwarmd stuurwiel als geroepen! U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: connected drive services, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

De kwaliteit van deze auto is wat u van een Mazda mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Prijs is inclusief afleverbeurt en BOVAG garantie

Opties
Alarmsysteem
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control adaptief
Dodehoek detector
electronic climate control
Lederen bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Voorstoelen verwarmd
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap